Whatsapp

0312 284 86 76 0544 847 28 47

tepe-prime-logo
Home / Yaşama Sanatı  / 2014 e girerken astrologlara “10 samimi” öneri

Bize Ulaşın

    Adınız (*)

    Epostanız (*)

    Telefon (*)

    Mesajınız

    2014 e girerken astrologlara “10 samimi” öneri

    1. temennileriniz, istek v beklentilerinizi “öngörü” olarak yazmayınız,

    2. astrolojiyi öğrenmek isteyenleri soğutacak “politik” yorumlardan uzak durunız,

    3. bir yeniliği, haberi “göze sokmadan” anlatınız,

    4. “konjonktürel” yazmayınız,

    5. bilim, “olgu vy deneylerin tekrarlanabilmesi” prensibine göre çalışır, bu aslında en kuvvetli tarafınız, kullanınız. Tarih bu anlamda (tekrarlanamadığından) metodolojik olarak bir bilim dalı sayılamaz..

    6. uslubunuzun felaket tellallığı “şomağızlılık” gibi, birileriyle hesaplaşma dili olmamasına dikkat ediniz, yazarken basit, net, yalın, saygılı, bilgilendirici v anlaşılır olmaya azami dikkat gösteriniz.

    7. unutmayınız, siz her sözünüzle bir “elçi” gibi astrolojiyi temsil ediyorsunuz. bu sorumlulukla yorum, öngörü görüş bildiriniz.

    8. astrolojinin magazine olmasından en fazla siz rahatsızlık duyunuz. burcum ikizler, bu yıl evlenecek miyim sorusu en fazla sizi “rahatsız etmeli”, yılbaşı yorumlarına dikkat..

    9. birbirinize yeri gelsede gelmese de çamur atmayınız, astrolojiyi kirletiyorsunuz. aranızda bir “centilmenlik sözleşmesi” imzlayınız. bu amaçla tüm astrologların kurumsal bir dernek altında toplanmasını, çalışma v etik kodlarını oluşturmasını öneriyorum.

    10. “vizyonerlik” en çok size yakışır. yorum, görüş ve öngörülerinizde ülkemiz dışındaki coğrafyaya, gezegene ait örneklemeleri de önemseyiniz, anlatınız.

    mutluluklar, kolaylıklar dilerim
    NS

    astroloji

    Doç.Dr. Nedim Sarıfakıoğlu

    <h3 style="text-align: center; color: #232323 !important;">Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi</h3> <strong style="width: 100%; display: block; text-align: center; color: #fff !important;">Soru / Mesaj Gönderin</strong>




      Estetik Check-Up'tan geçmek İstiyorumEvetDaha Sonra

      X
      CHECK-IN